marți, 10 mai 2011

Nu ai fost duminică la Venetian Masquerade? Îți spunem noi ce ai pierdut.

    Seara a debutat cu un recital susținut de trupa 4 Universe, a continuat cu un inedit moment de teatru - Commedia dell’Arte realizat de The Joker’s Event și a culminat cu un extraordinar concert susținut de Florin Chilian. Valuri de aplauze au fost auzite la sosirea invitatului special pe scenă și a primelor acorduri din bine-cunoscuta piesă intutulată „Zece”. Florin Chilian a felicitat inițiativa echipei Xperience Event și, timp de o oră, a încântat mulțimea prezentă la eveniment. La sfârșitul recitalului, artistul a semnat autografe și a făcut fotografii cu cei prezenţi la eveniment.
 Participanţii au avut ocazia să-și arate creativitatea purtând frumoasele măști venețiene, ce s-au regăsit sub diferite forme: „Colombina”, „Bauta”, „Medico Della Peste”, „Moretta/Servetta Muta”, „Volto/Larva”, tenta de mister oferindu-le un farmec aparte.
Nu au lipsit costumele de epocă cu specific venețian, statuile vii, promenada pe catalige și tombola în urma căreia 24 de norocoși au plecat acasă cu premii precum: portrete/caricaturi, pachete de la Maviov, cursuri de dans de la Sensation Dance Studio, abonamente de fitness și bodybuilding de la Sangym, geacă din piele de la Casa Teo sau o tunsoare la salonul Donna Carina.
Printre cei 24 de câștigători s-a numărat și Florin Chilian, care, în același spirit caritabil cu care ne-a obișnuit, a donat cursul de dans unui alt participant.
 De asemenea, la intrarea în sală, primii 117 participanţi au avut posibilitatea de a extrage dintr-o urnă premii ca: produse Avon, șepci și rucsacuri Vodafone, agende și vouchere Alpha Syle, vouchere Bodyline, brelocuri Gravez.ro şi brățări Wearist. Seara s-a încheiat cu un after party, la care a luat parte și invitatul nostru special, Florin Chilian, fapt care a bucurat pe toată lumea.
Vom reveni în curând cu fotografii de la eveniment. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu