vineri, 29 aprilie 2011

Jos masca pentru caritate!


          Vă așteptăm pe 8 mai, începând cu ora 21.00, în Queen’s  Club, să ne bucurăm împreună de o atmosferă cu specific venețian, ce îmbină spiritul artistic cu cel altruist. Seara va debuta cu un recital susținut de Andra Botez împreună cu trupa 4 Universe, iar pe parcurs veți asista la o inedită promenadă pe catalige, la un deosebit moment de teatru tip Comedia del Arte, susţinut de către cei de la The Joker’s Event şi la o spectaculoasă paradă de costume de epocă. Peisajul veneţian va fi întregit de prezenţa statuilor vii şi a portretiștilor care vor surprinde toate aceste momente. Pe durata evenimentului atmosfera va fi întreţinută de către Vlad Baba.

          Invitatul special al serii va fi Florin Chilian care ne va încânta cu piese precum „Zece”, „Iubi”, „Chiar dacă...”. Și asta nu e tot! La finalul evenimentului vă invităm să rămâneți la „after-party” și să ne distrăm împreună până spre dimineață.

         De asemenea, nu trebuie să uitați un detaliu semnificativ: masca venețiană. Imaginația și creativitatea voastră pot ieși la suprafață în funcție de tipul de mască adoptat: „Bauta”, „Colombina”, „Medico della peste”, „Moretta”, „Volto”. Așadar, spune-mi ce mască alegi, ca să-ți spun cine esti!
       Să nu uităm și de tombola pe care v-am pregătit-o, la care veți putea participa după completarea cuponului ce însoțește biletul și depunerea lui în urna de la intrarea în sală. Vom reveni într-un alt post cu detalii despre premii, deci fiți cu ochii pe noi!
        
       Toate acestea cu un scop caritabil: cu fiecare bilet cumpărat îi poți ajuți pe tinerii cu dizabilități locomotorii din cadrul Asociaţiei Club Sportiv “Iaşi 21” să ducă o viață independentă.

             Vă așteptăm acolo!

joi, 28 aprilie 2011

Mai sunt 10 zile!

Mai sunt 10 zile!
Grăbește-te să-ți cumperi biletul, din Iulius Mall (etajul 2), din cafeneaua Queen’s sau de la FEAA (parter)!
Ajută-i și tu pe tinerii cu dizabilități locomotorii să ducă o viață independentă!

duminică, 24 aprilie 2011

Sărbători Fericite!

Echipa Xperience Event urează Sărbători fericite celor care susţin şi fac posibil ca evenimentul caritabil "Venetian Masquerade" să aibă loc!
Paşte Fericit alături de cei dragi!

joi, 21 aprilie 2011

Venetian Masquerade - Eveniment Caritabil



Te aşteptăm acolo!
Nu uita de MASCĂ!


Biletele se găsesc la:


  • Iulius Mall, etaj 2 (relaţii la 0740.934.882)
  • Cafeneaua Queen's  (relaţii la 0731.569.775)
  • FEAA, parter (relații la  0740.264.556)